קרדיט: הילה

הטיפ של עדי רסולי

עוגות ועוגיות לרוב אמליץ להמתין עם ההגשה שלהן לגילאים מאוחרים יחסית, אם אתם מגישים בכל זאת לפני גיל שנה תוכלו להחליף את הדבש בסילאן, שימו לב כי אתם רוכשים אחד ללא תוספת סוכר או חומרים נוספים.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

10 ד' הכנה | 15 ד' אפיה

אלרגניים

גלוטן | ביצה

מיומנות

לעיסה בינונית - מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

10 ד' הכנה | 15 ד' אפיה

אלרגניים

גלוטן | ביצה

מיומנות

לעיסה בינונית - מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ- 24 יחידות

  • כוס קוואקר דק מהיר הכנה
  • כוס קמח מלא
  • קצת מלח
  • כפית וחצי אבקת אפייה
  • כפית קינמון
  • 3 גזרים בינוניים מגוררים דק
  • מעט ג׳ינג׳ר מגורד דק
  • 2 ביצים
  • רבע כוס שמן קוקוס
  • כפית תמצית וניל
  • חצי כוס דבש (מגיל שנה בלבד)

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 170 מעלות

בקערה מערבבים יחד את המרכיבים היבשים: קוואקר, קמח, מלח, אבקת אפייה וקינמון.
בקערה נפרדת מערבבים את המרכיבים הרטובים: גזר, ג'ינגר, ביצים, שמן קוקוס, וניל ודבש.
מאחדים את שתי התערובות ויצרים תלוליות קטנות בין שתי כפות.
אופים בתנור כ-15 דקות. העוגיות רכות ונימוחות מאוד, לא מתוקות מידי (לטעמי מספיק) .
אפשר להוסיף תמרים/דבש לעוגיות מתוקות יותר.

 

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.