קרדיט: רחל טשנר

הטיפ של עדי רסולי

לקיצור תהליכים- אפשר לבשל במים (מתובלים אם תרצו) ולהשתמש בפסטו קנוי

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

רכיבים

לקציצות:
גוש טופו
2 כוסות קינואה מבושלת בציר ירקות
חופן אצות
1 קישוא
עשבי תיבול (שמתי שמיר, בצל ירוק וכוסברה)
2 כפות טחינה גולמית
2 כפות קמח כוסמין
לרוטב:
2 כפות שמן זית
חופן תרד
עלי נענע
מיץ וגרידה משני לימונים
כף גדושה של פסטו.
1/3 כוס מים

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: * ציר ירקות- זורקת לסיר את כל הירקות ״העייפים״ ומשתמשת בנוזל להכנת קינואה, בורגול, אורז וכו. אפשר להקפיא חלק מהנוזל. * פסטו- צרור פטרוזיליה (או בזיליקום, או כוסברה), שן שום, אגוזי מלך (או קשיו,שקדים,צנוברים), להתחיל מחצי כוס שמן זית ולעלות בהדרגה).

מחממים תנור ל180 מעלות
מגרדים דק בפומפייה את הטופו והקישוא
מוסיפים את יתר המרכיבים.
יוצרים קציצות ואופים עד שישחימו.

מחממים סיר עם 2 כפות שמן זית מוסיפים את התרד, הנענע, הלימונים, הפסטו והמים.
הבאתי לרתיחה ומוסיפים את הקציצות ל2-3 דקות.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.