קרדיט: קרן ברכיהו

הטיפ של עדי רסולי

ארוחת בוקר או ערב , לצד סלט קצוץ וטחינה. שילוב של עוד חתיכות יאתגר (לטובה) את האכילה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ-20 דקות

אלרגניים

ביצה | גבינה

מיומנות

לעיסה בינונית - מתקדמת

מרקם

רך יציב

זמן בישול

כ-20 דקות

אלרגניים

ביצה | גבינה

מיומנות

לעיסה בינונית - מתקדמת

מרקם

רך יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ 8 יחידות

1 כף שיבולת שועל (קוואקר)
2 כפות מים שיכסו את שיבולת השועל שתתרכך
1 כף גבינה
1 ביצה

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל-180 מעלות.

מערבבים יחד את כל המצרכים.
יוצקים לתבנית שקעים 2 כפות מהבלילה (אם זה מסיליקון זה לא נדבק ומשתחרר בקלות).
אופים כ-15 דקות בתנור.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.