קרדיט: קרן ברכיהו
- חלבון | צמחוני | ללא בוטנים | לעיסה מתקדמת | רך | פנקייק, לביבות וקציצות | לעיסה בינונית | ללא דגים | 9 חודשים + | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | 11 חודשים + | ללא אגוזים | מרקם יציב | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
ארוחת בוקר או ערב , לצד סלט קצוץ וטחינה. שילוב של עוד חתיכות יאתגר (לטובה) את האכילה.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ-20 דקות
אלרגניים
ביצה | גבינה
מיומנות
לעיסה בינונית - מתקדמת
מרקם
רך יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ 8 יחידות
1 כף שיבולת שועל (קוואקר)
2 כפות מים שיכסו את שיבולת השועל שתתרכך
1 כף גבינה
1 ביצה
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור ל-180 מעלות.
מערבבים יחד את כל המצרכים.
יוצקים לתבנית שקעים 2 כפות מהבלילה (אם זה מסיליקון זה לא נדבק ומשתחרר בקלות).
אופים כ-15 דקות בתנור.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו