קרדיט: קרן ברכיהו
- לעיסה מתקדמת | רך | חלבון | צמחוני | ללא בוטנים | פנקייק, לביבות וקציצות | לעיסה בינונית | ללא דגים | 9 חודשים + | ללא שומשום | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע

הטיפ של עדי רסולי

ארוחת בוקר או ערב , לצד סלט קצוץ וטחינה. שילוב של עוד חתיכות יאתגר (לטובה) את האכילה.
אולי תרצו לשתף

זמן בישול
כ-20 דקות

אלרגניים
ביצה | גבינה

מיומנות
לעיסה בינונית - מתקדמת

מרקם
רך יציב

רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ 8 יחידות

1 כף שיבולת שועל (קוואקר)
2 כפות מים שיכסו את שיבולת השועל שתתרכך
1 כף גבינה
1 ביצה

אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור ל-180 מעלות.

מערבבים יחד את כל המצרכים.
יוצקים לתבנית שקעים 2 כפות מהבלילה (אם זה מסיליקון זה לא נדבק ומשתחרר בקלות).
אופים כ-15 דקות בתנור.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו