קרדיט: אלינה פרטמן
- ללא בוטנים | חלבון | צמחוני | ללא דגים | קצת מכל דבר | ללא שומשום | כללי | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא אגוזים | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
לפעמים ההבדל הוא באופן ההגשה
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
אלרגניים
מיומנות
מרקם
רכיבים
2 ביצים
קישוא מגורד
שמיר חתוך
3 כפות קמח (לבן, מלא, כוסמין, קטניות, מה שתרצו)
מלח פלפל.
גבינה לבנה
שום כתוש (לא חובה)
פרוסות עגבניה
אופן ההכנה
סוחטים מנוזלים את הקישוא והשמיר, מוסיפים ביצים וקמח ומתבלים.
משטחים על מחבת את העיסה ומטגנים משני הצדדים להזהבה.
חותכים למשולשים.
בצד מערבבים גבינה עם ממש קצת שום כתוש (מי שאוהב זה מוסיף פיקנטיות)
מניחים משולש אחד בצלחת מורחים גבינה ומניחים חתיכות עגבניה דקות ומניחים משולש נוסף, גבינה, עגבניות ומכסים במשולש נוסף.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו