קרדיט: ענבל

הטיפ של עדי רסולי

למלא כיד הדימיון!
אני עשיתי עם רוטב פיצה וגבינה צהובה ופסטו וגבינה בולגרית. אפשר עם טונה, תירס, פירה או אפילו מילוי מתוק!

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 10 ד' הכנה | 20 ד' אפיה

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

כ 10 ד' הכנה | 20 ד' אפיה

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

  • 2 כוסות קמח
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כוס מים רותחים
  • כפית מלח.

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

מערבבים יחד את כל המרכיבים.
לשים את הבצק לעיסה אחידה ומרדדים לעובי דק. קורצים עיגולים (השתמשתי בקערית של איקאה).
שמים מילוי במרכז ומקפלים לשניים.
סוגרים עם קריצות של מזלג ומורחים מעל ביצה ושומשום.
אופים בתנור שחומם מראש כ15 עד 20 דקות.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.