קרדיט: ענבל

הטיפ של עדי רסולי

תוכלו להוסיף 2 כפות עדשים כתומות למרק הכתום, להעשרת המנה בחלבון.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 30-40 דקות

אלרגניים

ללא

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

טחון

זמן בישול

כ 30-40 דקות

אלרגניים

ללא

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

טחון

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 2 מנות

מרק כתום:

  • 1 בטטה
  • 1 גזר
  • כוס של קוביות דלעת
  • 1 כפית מלח, קורט פלפל
  • 2 כפות שמן זית

מרק ירוק:

  • 2 תפו"א
  • בטטה גדולה
  • 2 גזרים
  • דלעת
  • חופן כוסברה
  • 3 גבעולי סלרי
  • 1 קישוא
  • 2 עגבניות מקולפות
  • 2 עפות שמן זית
  • מלח, פלפל, כורכום.

אופן ההכנה

מרק כתום:
חותכים לקוביות את הבטטה, הגזר והדלעת ומטגנים מעט בסיר עם שמן זית. מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי.
מבשלים עד לריכוך הירקות. לקראת סוף הבישול מתבלים במלח ופלפל. מורידים מהאש וטוחנים.
מרק ירוק:
חותכים לקוביות את תפו"א, הבטטה, הגזרים, הדלעת, הקישוא והעגבניות ומטגנים מעט בסיר עם שמן זית. מוסיפים את הכוסברה, הסלרי ומים רותחים עד לכיסוי הירקות.
מבשלים עד לריכוך הירקות. לקראת סוף הבישול מתבלים במלח ופלפל לבן ומעט כורכום. מורידים מהאש וטוחנים.
אפשר לאכול לחוד ואפשר לשחק בטעמים וצבעים זה מזמין יותר ומהנה לילדים.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.