הטיפ של עדי רסולי

פשטידות הן מנה מצויינת שיש בה הכל בביס. קמח כמקור לפחמימה ירקות וביצים /גבינה כחלבון. המרקם שלהם מתעתע! מצד אחד הן רכות מצד שני זה לא מרקם חלק.
אני ממליצה לשלב מרמקים מהסוג הזה שעוזרים תנועות הלעיסה להשתכלל ולהתפתח.
לצד הפשטידה אני מגישה ירק מגורד למי שרק התחיל בירקות טריים, או ירק ברצועה למי שכבר מסתדר איתם.
גם פשטיה אני יכולה להקפיא – אבל דואגת לחתוך אותה לפני, כדי שתהיה הפשרה קלה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

15 ד' הכנה | 50 ד' אפייה

אלרגניים

ביצה| גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

רך מעורב

זמן בישול

15 ד' הכנה | 50 ד' אפייה

אלרגניים

ביצה| גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

רך מעורב

רכיבים

  • חצי קילו ברוקולי
  • 2 קישואים
  • בצל בינוני
  • 2 ביצים
  • 4 כפות גבינה לבנה
  • חצי קופסת שמנת לבישול 10%
  • 4 כפות קמח
  • חמאה לטיגון / שמן זית (2 כפות )

אופן ההכנה

מבשלים את הברוקולי עד לריכוך
חותכים לחתיכות קטנות(לא גס)
מטגנים בצל חתוך לקוביות קטנות עד הזהבה בשמן זית
חותכים 2 קישואים לקוביות קטנות.

מערבבים הכל ביחד עם הביצים, הקמח,הגבינה לבנה והשמנת לבישול.
מוסיפים מלח, קצת פילפל שחור, פפריקה מתוקה.
אופים בתנור מחומם מראש ב 180 כ 50 דקות או שעה.

בתאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.