קרדיט: המתכון של שירי

הטיפ של עדי רסולי

ניתן להמיר מחצית מהקמח בקמח כוסמין. מאפים מהסגו הזה אני תמיד מקפיאה – כדי שתהיה לי "מנה לשבוע הבא". שימוש בהקפאה זה אחד הכלים היצירתיים והחשובים לשמור על גיוון תזונתי.
את הזיים קוצצים אם התינוק צעיר.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

10 דק' הכנה | 15 דק' אפיה

אלרגניים

חלב| גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

קשה/פריך

זמן בישול

10 דק' הכנה | 15 דק' אפיה

אלרגניים

חלב| גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

קשה/פריך

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 20-25 יחידות

1.5 כוסות קמח מלא
1/2 כוס קמח לבן
3/4 כוס שמן זית
1 גביע גבינה לבנה/קוטג'
זיתים ללא גרעין כמספר הכדורים

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: חממו תנור ל180 מעלות

מערבבים היטב את החומרים הרטובים.
מוסיפים קמח ומערבבים. אם הבצק יבש ניתן להוסיף מים לפי הצורך.
יוצרים כדורים ונועצים זית בכל כדור.
אופים כ 10-15 דקות בתנור

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.