קרדיט: המתכון של מיכל

הטיפ של עדי רסולי

קינואה עשירה בויטמיני b ותכולת החלבון בה גבוהה ביחס לדגנים אחרים. כדי להעשיר את המנה תוכלו לבשל על בסיס חלב סויה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

20 דקות + 10

אלרגניים

שקדים

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

טחון מעורב רך

זמן בישול

20 דקות + 10

אלרגניים

שקדים

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

טחון מעורב רך

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 1 מנה

4 כפות קינואה מבושלת
1/2 כוס מים
סילאן
בננה
1 כפית שקדיה

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מבשלים קינואה בהרבה מים

מבשלים קינואה יבשה עם המים עד לרתיחה בהרבה מים (כמו פסטה)
כאשר הקינואה רכה- מסננים
טוחנים את הקינואה יחד עם שאר המרכיבים.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.