קרדיט: המתכון של מיכל
- ללא בוטנים | 6 חודשים + | רך | צמחוני | טבעוני | ללא ביצים | לעיסה בינונית | 7 חודשים + | ללא דגים | 8 חודשים + | 9 חודשים + | ללא מוצרי חלב | מרקם מעורב | ארוחות קלות | 10 חודשים + | 11 חודשים + | 12 חודשים + | מרקם טחון
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
קינואה עשירה בויטמיני b ותכולת החלבון בה גבוהה ביחס לדגנים אחרים. כדי להעשיר את המנה תוכלו לבשל על בסיס חלב סויה.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
20 דקות + 10
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
שקדים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
טחון מעורב רך
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 1 מנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
4 כפות קינואה מבושלת
1/2 כוס מים
סילאן
בננה
1 כפית שקדיה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מבשלים קינואה בהרבה מים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מבשלים קינואה יבשה עם המים עד לרתיחה בהרבה מים (כמו פסטה)
כאשר הקינואה רכה- מסננים
טוחנים את הקינואה יחד עם שאר המרכיבים.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו