קרדיט: לילך שינפלד

הטיפ של עדי רסולי

דגנים מלאים חשובים בתזונה גם של ילדים. בגילאים הצעירים הפתיחות גבוהה יותר וזה הזמן להתנסות בדגנים שונים.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 40 ד'

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

פרורי

זמן בישול

כ 40 ד'

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

פרורי

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: סיר משפחתי

  • חצי כוס גריסי פנינה שטופים ומושרים כמה שעות
  • חצי כוס כוסמת חומה
  • 1 בצל
  • 1 גמבה אדומה
  • בטטה חתוכה לקוביות
  • 1 כף סילאן
  • פפריקה מתוקה, מלח, פלפל
  • 2 כוסות מים רותחים
  • שמן זית לטיגון

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: משרים חצי כוס גריסי פניהנ וכוס כוסמת לכמה שעות

מטגנים בצל עד להזהבה, גמבה אדומה ובטטה קוביות,
מוסיפים כף סילאן ומטגנים קלות
מוסיפים את  הגריסים והכוסמת,חצי כפית מלח (או פחות לקטנטנים), פלפל שחור ופפריקה,  2 כוסות מים רותחים ומבשלים על אש נמוכה.

בודקים כעבור 25-30 דקות ומוסיפים עוד מים במידה וצריך

טועמים ומתקנים תיבול

 

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.