קרדיט: לין אדרי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 10 ד' הכנה + 25 ד' אפיה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
גלוטן
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
יציב חלק
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית אינגלישקייק
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
כוס קמח
שקית אבקת אפיה
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
חצי כוס חלב (מהחי, מהצומח, מה שתרצו)/ שמנת
2 בננות טחונות היטב
חצי כפית קקאו
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחמיים תנור ל 180 מעלות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
לחמם תנור ל180 מעלות
לערבב טוב את כל המרכיבים למעט הקקאו.
בתבנית לשים קצת מהבלילה (למאפינס- לשים מעט בכל שקע).
להוסיף לבלילה שנותרה פחות מחצי כפית קקאו
להוסיף מהבלילה לתבנית לערבב עם קיסם ולתנור
לאפות כ 25 דק בערך
אולי יעניין אותך
החנות שלנו