קרדיט: חני טל

הטיפ של עדי רסולי

כדאי להגיש לצד ירק טרי חתוך שיהווה מקור לויטמין C.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כחצי שעה

אלרגניים

ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

כחצי שעה

אלרגניים

ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

בצל קצוץ
שמן זית
3 כפות גדושות של קמח עדשים כתומות / לטחון עדשים כתומות למרקם קמח
שליש ספל מים רותחים
קישוא גדול מגורד וסחוט
ביצה
4-3 כפות קמח
חופן נדיב פטרוזיליה קצוצה
מלח פלפל

אופן ההכנה

לאדות בצל על מחבת בשמן זית ממש לכמה דקות עד שיהיה שקוף ולשים בצד לקירור.
בקערה עמוקה שמים מים רותחים עם הקמח עדשים ומערבבים היטב שלא יהיו גושים.
מוסיפים ביצה, קמח, פטרוזיליה ואת הקישוא.
מערבבים ומתבלים.
מטגנים על מחבת בשמן זית. אפשרי גם לאפות.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.