לביבות קישואים וקמח עדשים כתומות – המתכון של חני טל
מרכיבים:
- בצל קצוץ
- שמן זית
- 3 כפות גדושות של קמח עדשים כתומות / לטחון עדשים כתומות למרקם קמח
- שליש ספל מים רותחים
- קישוא גדול מגורד וסחוט
- ביצה
- 4-3 כפות קמח
- חופן נדיב פטרוזיליה קצוצה
- מלח פלפל
הוראות הכנה:
לאדות בצל על מחבת בשמן זית ממש לכמה דקות עד שיהיה שקוף ולשים בצד לקירור.
בקערה עמוקה שמים מים רותחים עם הקמח עדשים ומערבבים היטב שלא יהיו גושים.
מוסיפים ביצה, קמח, פטרוזיליה ואת הקישוא.
מערבבים ומתבלים.
מטגנים על מחבת בשמן זית. אפשרי גם לאפות.
הטיפ של עדי רסולי
כדאי להגיש לצד ירק טרי חתוך שיהווה מקור לויטמין C.
כנסו כדי לקרוא עוד בפוסט של המתכון – https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10216970091899031&set=gm.2877042789187761&type=3&permPage=1&ifg=1