קרדיט: המתכון של רותם

הטיפ של עדי רסולי

עד גיל חמש אין לתת לילידם אגוזים בצורתם הטבעית. תוכלו לשלבם כחלק ממתכונים, טחונים היטב, ולעולם לא להגיש כאבקה (המסוכנת לשאיפה)

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ20 דקות

אלרגניים

אגוזים | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

קשה | יציב

זמן בישול

כ20 דקות

אלרגניים

אגוזים | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

קשה | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ-2 תבניות תנור

100 גרם אגוזי מלך  טחונים ( לאבקה )
2 וחצי כוסות קמח כוסמין מלא
2 כפיות אבקת אפייה
1/2 כוס סוכר דמררה
1/2 כוס קורנפלור
3/4 כוס שמן קוקוס נוזלי
1/2 כוס כוס חלב שקדים או סויה
1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל180 מעלות.

בקערה מערבבים יחד את כל המרכיבים היבשים : אגוזי מלך, קמח כוסמין מלא, אבקת אפייה, סוכר דמררה וקורנפלור.
מוסיפים לתערובת את שאר המרכיבים: שמן קוקוס, חלב שקדים/סויה ותמצית וניל ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
יוצרים כדורים ומשטחים בתבנית.
מכניסים לתנור ואופים כעשר דקות.
זלילה נעימה !

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.