קרדיט: אלבינה
- ללא בוטנים | רך | צמחוני | מאפים | ללא דגים | 8 חודשים + | מרקם מעורב | 9 חודשים + | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | 11 חודשים + | ללא אגוזים | 12 חודשים + | אוכל אצבע | הרכב המנה
הטיפ של עדי רסולי
מנה שלמה בביס, הגישו לצד סלט קצוץ..פשטידה במרקם משתנה, רכה מצד אחד אבל מצריכה תנועות לעיסה בזכות חתיכות הפטריות.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 60 ד' הכנה
אלרגניים
ביצה | גלוטן | חלב
מיומנות
לעיסה בינונית - מתקדמת
מרקם
מעורב | רך
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית עגולה קטנה
-
4 בצלים
-
1 חבילה פטריות – חותכת לקוביות קטנות ומוסיפה לטיגון
-
כוס וחצי קמח
-
1 שקית אבקת אפיה
-
3 ביצים
-
1 גביע גיל/שמנת
-
1 כפית שמן זית
-
תבלינים: מלח, כמון, פלפל, פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות
חותכים בצל ומטגנים במחבת עד להזהבה. חותכים את הפטריות לקוביות קטנות ומוסיפים לטיגון יחד עם הבצל.
מעבירים לקערה ומוסיפים קמח, אבקת אפיה, ביצים, גיל/שמנת, שמן זית ותבלינים. מערבבים היטב.
מעבירים לתבנית, ואופים כ-40 דקות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות
בתיאבון.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו