קרדיט: אלבינה
- ללא בוטנים | רך | צמחוני | מאפים | ללא דגים | 8 חודשים + | מרקם מעורב | 9 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | 11 חודשים + | ללא אגוזים | 12 חודשים + | אוכל אצבע | הרכב המנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
מנה שלמה בביס, הגישו לצד סלט קצוץ..פשטידה במרקם משתנה, רכה מצד אחד אבל מצריכה תנועות לעיסה בזכות חתיכות הפטריות.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 60 ד' הכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ביצה | גלוטן | חלב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית - מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב | רך
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית עגולה קטנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- 4 בצלים
- 1 חבילה פטריות – חותכת לקוביות קטנות ומוסיפה לטיגון
- כוס וחצי קמח
- 1 שקית אבקת אפיה
- 3 ביצים
- 1 גביע גיל/שמנת
- 1 כפית שמן זית
- תבלינים: מלח, כמון, פלפל, פפריקה מתוקה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
חותכים בצל ומטגנים במחבת עד להזהבה. חותכים את הפטריות לקוביות קטנות ומוסיפים לטיגון יחד עם הבצל.
מעבירים לקערה ומוסיפים קמח, אבקת אפיה, ביצים, גיל/שמנת, שמן זית ותבלינים. מערבבים היטב.
מעבירים לתבנית, ואופים כ-40 דקות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות
בתיאבון.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו