קרדיט: אלבינה

הטיפ של עדי רסולי

מנה שלמה בביס, הגישו לצד סלט קצוץ..פשטידה במרקם משתנה, רכה מצד אחד אבל מצריכה תנועות לעיסה בזכות חתיכות הפטריות.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 60 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה | גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה בינונית - מתקדמת

מרקם

מעורב | רך

זמן בישול

כ 60 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה | גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה בינונית - מתקדמת

מרקם

מעורב | רך

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית עגולה קטנה

  • 4 בצלים
  • 1 חבילה פטריות – חותכת לקוביות קטנות ומוסיפה לטיגון
  • כוס וחצי קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 3 ביצים
  • 1 גביע גיל/שמנת
  • 1 כפית שמן זית
  • תבלינים: מלח, כמון, פלפל, פפריקה מתוקה

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

חותכים בצל ומטגנים במחבת עד להזהבה. חותכים את הפטריות לקוביות קטנות ומוסיפים לטיגון יחד עם הבצל.
מעבירים לקערה ומוסיפים קמח, אבקת אפיה, ביצים, גיל/שמנת, שמן זית ותבלינים. מערבבים היטב.
מעבירים לתבנית, ואופים כ-40 דקות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות

 

בתיאבון.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.