קרדיט: המתכון של מיה

הטיפ של עדי רסולי

קחו את המתכון כבסיס למגוון רחב של אפשרויות. תוכלו להוסיף כף של עדשים כתומות לרוטב, לאחר הרתיחה.
תוכלו לשלב קוביות של גמבה לאחר הזהבת הבצל. ניתן להמיר את הגזר הגמדי בבטטה אחת חתוכה לקוביות

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 40 דקות

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב

זמן בישול

כ 40 דקות

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ 2-3 מנות

1 בצל
תבלינים : כמון, גריל עוף, פפריקה, מלח ופלפל
2 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים
1 כוס גזר גמדי – קפוא
1 כוס במיה – קפוא (אפשר לוותר אם לא מוצאים)
1 קופסא עגבניות מרוסקות
1 וחצי כוסות מים רותחים
150 גרם פרגית חתוכה לקוביות

אופן ההכנה

מטגנים בצל עד לשקיפות ומוסיפים תבלינים.
מוסיפים את תפוח האדמה, הגזר והבמיה ומטגנים הכל כ- 10 דקות.
מוסיפים עגבניות מרוסקות וכוס וחצי מים רותחים. מבשלים עד לרתיחה ומוסיפים את הפרגית.
מבשלים יחד 45 דקות עד שעה.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.