קרדיט: מרינה גורושיט

הטיפ של עדי רסולי

אפשר להוסיף ירק טרי או פרי חתוך טרי בשביל ויטמין C

אפשר להקפיא ולחמם במיקרו.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

לילה השריה | 20 ד' הכנה

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

זמן בישול

לילה השריה | 20 ד' הכנה

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

רכיבים

  • כוס כוסמת מושרית במים כל הלילה
  • כוס קינואה
  • מייפל/קינמון/סילאן
  • 2 תמרים

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: משרים את הכומסת למשך לילה

משרים את הכוסמת במים כל הלילה

אחרי שמשרים את הכוסמת, לסנן ולשטוף בבוקר.

להכניס לבלנדר, לכסות במים, להוסיף תמרים, קינמון, וניל.

לטחון  עד לעיסה חלקה לגמרי. לטגן במחבת נון סטיק, אין צורך בשמן.
גיוונים:
# אפשר רק כוסמת, ואז הם ייצאו עבים יותר
# אפשר רק קינואה, ואז הם ייצאו דקים יותר
# אפשר להוסיף עדשים כתומות, שגם אותן כדאי להשרות לכמה שעות
# אפשר לטחון פנימה בננה / רסק תפוחים
# אפשר להוסיף אחרי הטחינה חצי כוס אוכמניות / פטל / תותים חתוכים / תפוח מגורד בפומפיה (הצד העבה שלה).
# אפשר להוסיף חתיכות קטנטנות של מנגו או אפרסמון/אננס

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.