קרדיט: המתכון של שירלי
- ללא בוטנים | צמחוני | רך | פחמימה | לעיסה בינונית | ללא דגים | 8 חודשים + | שומן | מאפים | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | ארוחות קלות | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ללא אגוזים | 11 חודשים + | מרקם יציב | מתוקים וקינוחים | 12 חודשים + | אוכל אצבע | הרכב המנה
הטיפ של עדי רסולי
הידעתם ? יש בננות עם קליפה ירוקה בשלות לאכילה. זהו זן מיוחד. בידקו מול הירקן 🙂
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
35 דקות
אלרגניים
שומשום | ביצים| גלוטן
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
מעיך | רך | יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 6 יחידות
2 בננות
כף טחינה
רבע כוס מים
1 ביצה
3 כפות דייסת שיבולת שועל להכנה מהירה (משתמשת בקוואקר)
2 כפות קמח כוסמין
1 כפית אבקת אפיה
0.5 כפית קינמון
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 180 מעלות
מרסקים במזלג את הבננה, מוסיפים ביצה, וניל, קינמון, טחינה ומים ומערבבים.
מוסיפים את הקוואקר, הקמח ואבקת האפיה.
מערבבים היטב רק עד לאיחוד החומרים.
מוזגים לתבנית שקעים ואופיםכ-25 דקות, עד שהחלק העליון מעט משחים.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו