קרדיט: המתכון של שירלי

הטיפ של עדי רסולי

הידעתם ? יש בננות עם קליפה ירוקה בשלות לאכילה. זהו זן מיוחד. בידקו מול הירקן 🙂

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

35 דקות

אלרגניים

שומשום | ביצים| גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעיך | רך | יציב

זמן בישול

35 דקות

אלרגניים

שומשום | ביצים| גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעיך | רך | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 6 יחידות

2 בננות
כף טחינה
רבע כוס מים
1 ביצה
3 כפות דייסת שיבולת שועל להכנה מהירה (משתמשת בקוואקר)
2 כפות קמח כוסמין
1 כפית אבקת אפיה
0.5 כפית קינמון
1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 180 מעלות

מרסקים במזלג את הבננה, מוסיפים ביצה, וניל, קינמון, טחינה ומים ומערבבים.
מוסיפים את הקוואקר, הקמח ואבקת האפיה.
מערבבים היטב רק עד לאיחוד החומרים.
מוזגים לתבנית שקעים ואופיםכ-25 דקות, עד שהחלק העליון מעט משחים.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.