קרדיט: שירן חדד
- צמחוני | לעיסה מתקדמת | ללא בוטנים | ללא ביצים | 8 חודשים + | מאפים | ללא דגים | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | מרקם מעורב | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | 11 חודשים + | מרקם יציב | ללא אגוזים | 12 חודשים + | אוכל אצבע

הטיפ של עדי רסולי

פיצה – מנת דגל בלב של הרבה ילדים. הינה אחת שיש בה גם חלבון בבצק.
תוכלו להכין גם רוטב עגבניות עשיר ולבחור בקמח כוסמין אם תרצו
אולי תרצו לשתף

זמן בישול
10 ד' הכנה | 20 ד' אפייה

אלרגניים
חלב | גלוטן

מיומנות
לעיסה מתקדמת

מרקם
מעורב יציב

רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: מגש משפחתי

לבצק
- 3 ורבע כוסות קמח תופח
- 1 גביע גבינה לבנה (250 גרם)
- 1/2 כוס מים
- 2 כפות שמן זית
- 1 כפית שטוחה של מלח
- 1/2 כפית סוכר
רוטב עגבניות – ממליצה להכין ביתי
גבינה מגורדת בכמות של כ 200 גרם
תוספות לבחירה

אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 180 מעלות

מערבבים את כל המצרכים.
אמור לצאת בצק רך ונוח לעבודה – במידה והבצק דביק מדי מוסיפים קצת קמח.
מרדדים את הבצק ומורחים רוטב עגבניות, מוסיפים את הגבינה והתוספות מעל.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180-200 מעלות ואופים עד להזהבה.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו