קרדיט: שירן חדד
- צמחוני | לעיסה מתקדמת | ללא בוטנים | ללא ביצים | 8 חודשים + | מאפים | ללא דגים | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | מרקם מעורב | 10 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | ללא אגוזים | 11 חודשים + | מרקם יציב | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
פיצה – מנת דגל בלב של הרבה ילדים. הינה אחת שיש בה גם חלבון בבצק.
תוכלו להכין גם רוטב עגבניות עשיר ולבחור בקמח כוסמין אם תרצו
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
10 ד' הכנה | 20 ד' אפייה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
חלב | גלוטן
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: מגש משפחתי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
לבצק
- 3 ורבע כוסות קמח תופח
- 1 גביע גבינה לבנה (250 גרם)
- 1/2 כוס מים
- 2 כפות שמן זית
- 1 כפית שטוחה של מלח
- 1/2 כפית סוכר
רוטב עגבניות – ממליצה להכין ביתי
גבינה מגורדת בכמות של כ 200 גרם
תוספות לבחירה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 180 מעלות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מערבבים את כל המצרכים.
אמור לצאת בצק רך ונוח לעבודה – במידה והבצק דביק מדי מוסיפים קצת קמח.
מרדדים את הבצק ומורחים רוטב עגבניות, מוסיפים את הגבינה והתוספות מעל.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180-200 מעלות ואופים עד להזהבה.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו