קרדיט: שירן הראל
הטיפ של עדי רסולי
כאוכל אצבע אפשר להציע לטבול בטחינה או יוגורט. קציצות במרקם כזה מיצרות התנסות בלעיסה בינונית, כזו שמצריכה תנועות חוזרות של לעיסה.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 40 ד' הכנה
אלרגניים
ביצה | גלוטן
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
מעורב יציב
רכיבים
כוס עדשים כתומות מבושלות
1 ביצה
1 תפו"א מבושל
1 בטטה מבושל
1 בצל
1 קישוא
חצי כוס פירורי לחם
מעט כוסברה ושמיר קצוץ דק
תבלינים: כפית כמון, חצי כפית כורכום, חצי כפית פפריקה, מלח ופלפל לפי טעם
אופן ההכנה
מבשלים את העדשים במים כ-20 דקות
מועכים תפו"א ובטטה לפירה.
מגרדים בצל וקישוא בפומפיה, וסוחטים היטב מנוזלים
מגרדים בצל וקישוא בפומפיה, וסוחטים היטב מנוזלים
מערבבים הכל לעיסה אחת
מניחים לנוח במקרר כחצי שעה
יוצרים עיגולים ומטגנים במחבת עם שמן זית. או אופים בתנור כחצי שעה על 180 מעלות.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו