קרדיט: שירן הראל

הטיפ של עדי רסולי

כאוכל אצבע אפשר להציע לטבול בטחינה או יוגורט.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

אלרגניים

מרקם

זמן בישול

אלרגניים

מיומנות

מרקם

רכיבים

כוס עדשים כתומות מבושלות
1 ביצה
1 תפו"א מבושל
1 בטטה מבושל
1 בצל
1 קישוא
חצי כוס פירורי לחם
מעט כוסברה ושמיר קצוץ דק
תבלינים: כפית כמון, חצי כפית כורכום, חצי כפית פפריקה, מלח ופלפל לפי טעם

אופן ההכנה

מבשלים את העדשים במים כ-20 דקות
מועכים תפו"א ובטטה לפירה.
מגרדים בצל וקישוא בפומפיה, וסוחטים היטב מנוזלים
מערבבים הכל לעיסה אחת
מניחים לנוח במקרר כחצי שעה
יוצרים עיגולים ומטגנים במחבת עם שמן זית. או אופים בתנור כחצי שעה על 180 מעלות.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.