קרדיט: עדי רסולי

הטיפ של עדי רסולי

שמן ישמש כחומר משמר! שימו לב להשתמש בכפית נקייה על מנת לאפשר שימור המחית.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

דקות

אלרגניים

ללא

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

טחון מעורב

זמן בישול

דקות

אלרגניים

ללא

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

טחון מעורב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: צנצנת גדולה

  • כוס פטרוזיליה.
  • כוס אפונה קפואה (כזו שקונים מהפריזר)
  • 1/3 כוס שמן זית.
  • קורט מלח.

אופן ההכנה

  • טוחנים את כל המצרכים במעבד מזון עד לקבלת עיסה במרקם אחיד ללא גושים.
  • שומרים בקופסה אטומה במקרר עד שבוע.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.