קרדיט: מאור ארמון
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 15 דק' הכנה כולל אפיה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
שומשום | שקדים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
1.5 כוסות קמח שקדים
1/4 כוס טחינה
1/4 כוס מייפל
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחמיים תנור ל 170 מעלות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מחממים תנור ל170 מעלות
מערבבים את כל הרכיבים
מרדדים וקורצים צורות, או- מגלגלים כדור ומועכים קלות
אופים בערך 8 דקות בתנור על חום 170 מעלות (תלוי בעובי העוגיות. נסו שלא יהיו נוקשות מדי). ואז לתת לזה להתקרר.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו