קרדיט: דפנה להב מזרחי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
מאפינס זה הפתרון המושלם להכנה מראש. פריזר זה המקום המושלם לאחסון. תוכלי להקפיא ולהעביר למקרר ערב קודם או להפשיר ממש לפני האכילה.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
10 ד' הכנה | כ 30 ד' אפייה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
חלב | ביצים| גלוטן
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 6-8 יחידות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
זוקיני אחד
ביצה
גביע שמנת חמוצה
2.5 כפות קמח כוסמין מלא
פרוסת גבינה צהובה
מלח, פלפל, מעט כורכום
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 180 מעלות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מחממים תנור ל180 מעלות.
מגרדים זוקיני אחד גדול עם הקליפה.
מוסיפים את שאר הרכיבים.
משמנים תבנית, או תבנית שקעים עם תרסיס שמן ואופים עד שמשחים.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו