קרדיט: הילה אלחנתי
הטיפ של עדי רסולי
קציצות טונה, מנה זמינה ומהירה. שיכולה להשתלב כמעט מתחילת האכילה. מרקם של קציצות הוא אחיד ורך יחסית ויאפשר התאמה ללעיסה ראשונית (אם תגישו חתיכות קטנות) או בינונית (אם תגישו חתיכות גדולות יותר).
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
אלרגניים
מיומנות
מרקם
רכיבים
לקציצות
2 קופסאות טונה
1 בצל קטן קצוץ
חופן כוסברה קצוצה
חופן פטרוזיליה קצוצה
ביצה אחת
3 כפות סולת
1 כף קמח
פפריקה
כמון
מעט מלח
ופלפל שחור
לרוטב
1 בצל קצוץ
1 גמבה קצוצה
3 עגבניות קצוצות
כף רסק
פפריקה
כמון
מלח
פלפל
כוסברה קצוצה
פטרוזיליה קצוצה
מים עם מעט לימון סחוט
אופן ההכנה
מערבבים את כל מרכיבי הקציצות בקערה.
רוטב –
קוצצים את הירקות ומטגנים קלות.
מוסיפים את התבלינים וכוס מים.
מבשלים את כל מרכיבי הרוטב בסיר עד רתיחה
מכניסים את הקציצות ל 2 דקות ברתיחה ואז מנמיכים את האש.
מבשלים 20 דקות
אולי יעניין אותך
החנות שלנו