קרדיט: הגר רום סופר
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
ארוחה מהירה במחבת, לכל המשפחה.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 30 דק'
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ביצה | חלב | גלוטן
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית - מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: מחבת משפחתית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
1 בצל
2 גזרים
1 תפו"א
3 ביצים
גבינות (מה שיש בבית- מוצרלה, בולגרית, קוטג, שמנת מתוקה…)
3 כפות קוואקר דק
3 ביצים
גבינות (מה שיש בבית- מוצרלה, בולגרית, קוטג, שמנת מתוקה…)
3 כפות קוואקר דק
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחפשים שאריות גבינות במקרר :)
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
קוצצים את הבצל, ומגרדים את הגזר ותפוח האדמה.
במחבת- מטגנים את הבצל, מוסיפים את הגזר ותפוח האדמה
במחבת- מטגנים את הבצל, מוסיפים את הגזר ותפוח האדמה
בקערה נפרדת מערבבים 3 ביצים, גבינות וקוואקר
מוסיפים לקערה את תערובת הירקות ומחזירים למחבת משומן.
מכסים את המחבת ומשאירים כ 10 דקות הכנה מכל צד.
מכסים את המחבת ומשאירים כ 10 דקות הכנה מכל צד.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו