קרדיט: הגר רום סופר
הטיפ של עדי רסולי
ארוחה מהירה במחבת, לכל המשפחה.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 30 דק'
אלרגניים
ביצה | חלב | גלוטן
מיומנות
לעיסה בינונית - מתקדמת
מרקם
מעורב יציב
זמן בישול
כ 30 דק'
אלרגניים
ביצה | חלב | גלוטן
מיומנות
לעיסה בינונית - מתקדמת
מרקם
מעורב יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: מחבת משפחתית
1 בצל
2 גזרים
1 תפו"א
3 ביצים
גבינות (מה שיש בבית- מוצרלה, בולגרית, קוטג, שמנת מתוקה…)
3 כפות קוואקר דק
3 ביצים
גבינות (מה שיש בבית- מוצרלה, בולגרית, קוטג, שמנת מתוקה…)
3 כפות קוואקר דק
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחפשים שאריות גבינות במקרר :)
קוצצים את הבצל, ומגרדים את הגזר ותפוח האדמה.
במחבת- מטגנים את הבצל, מוסיפים את הגזר ותפוח האדמה
במחבת- מטגנים את הבצל, מוסיפים את הגזר ותפוח האדמה
בקערה נפרדת מערבבים 3 ביצים, גבינות וקוואקר
מוסיפים לקערה את תערובת הירקות ומחזירים למחבת משומן.
מכסים את המחבת ומשאירים כ 10 דקות הכנה מכל צד.
מכסים את המחבת ומשאירים כ 10 דקות הכנה מכל צד.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו