קרדיט: דנה דואק העברי

הטיפ של עדי רסולי

אם הילד שלכם עוד בשלבי הלעיסה הראשונים, גרדו את הקישוא על פומפיה, כדי להקל על הלעיסה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה| גלוטן| חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה| גלוטן| חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים

  • 3 זוקיני
  • 3 ביצים
  • 2 פרוסות גבינה צהובה (חתוך דק)
  • פטרוזיליה קצוצה
  • שמיר קצוץ
  • 2-3 כפות קמח כוסמין
  • 2-3 כפות קמח תופח
  • 1/2 שקית אבקת אפיה
  • קצת יוגורט עיזים בשביל מרקם הבלילה

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

חותכים את הזוקיני לקוביות ומערבבים עם שאר המרכיבים.

מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 20-30 דקות.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.