קרדיט: ריקי טוק
זמן בישול
אלרגניים
מיומנות
מרקם
רכיבים
צרור פטרוזיליה
חצי צרור כוסברה (אפשר להחליף בשמיר)
בצל אחד גדול
חצי כפית מלח
חצי כפית כורכום
2 ביצים
3 כפות קמח
2-3 תפוחי אדמה בינוניים
אופן ההכנה
מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם בישול חלקי (האמצע מעט קשה). כשהם חמים מקלפים ומגררים בפומפיה.
קוצצים את הפטרוזיליה, הכוסברה והבצל במעבד מזון.
מוסיפים ביצים, תבלינים וקמח ומערבבים.
מחממים שמן במחבת ומטגנים.
מחממים שמן במחבת ומטגנים.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו