קרדיט: ליאת

הטיפ של עדי רסולי

העדיפו עוגות ביתיות, כך תוכלו לשלוט בכמות הסוכר המוסף.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כשעה

אלרגניים

ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

זמן בישול

כשעה

אלרגניים

ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 2 תבניות אינגליש קייק

  • 3 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • 1/2 שקית סוכר וניל
  • 2 כוסות גזר מגורד
  • כוס קמח תופח
  • כוס קמח כוסמין מלא
  • כפית סודה לשתיה
  • כוס מים (חד פעמית)
  • מעט קינמון
  • לציפוי (לא חובה) – חצי חבילת שוקולד מריר 70 אחוז וכף חלב/מים.

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

בקערה טורפים את הביצים ומנפים את הקמח והסודה לשתיה.
מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים – אפשר בלי מיקסר.
מעבירים ל-2 תבניות אינגליש קייק.
אופים בתנור שחומם מראש כ-45 דק', נועצים קיסם בעוגה ואם הוא יוצא יבש העוגה מוכנה.
לציפוי למעלה – מחממים את השוקולד עם החלב במיקרו עד להמסה ומורחים על העוגה.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.