קרדיט: ליאת
- ללא בוטנים | רך | צמחוני | לעיסה בינונית | פחמימה | ללא דגים | מאפים | ללא מוצרי חלב | ללא שומשום | מרקם יציב | ללא אגוזים | מתוקים וקינוחים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
העדיפו עוגות ביתיות, כך תוכלו לשלוט בכמות הסוכר המוסף.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כשעה
אלרגניים
ביצים | גלוטן
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
רך יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 2 תבניות אינגליש קייק
- 3 ביצים
- 1/2 כוס סוכר חום
- 1/2 שקית סוכר וניל
- 2 כוסות גזר מגורד
- כוס קמח תופח
- כוס קמח כוסמין מלא
- כפית סודה לשתיה
- כוס מים (חד פעמית)
- מעט קינמון
- לציפוי (לא חובה) – חצי חבילת שוקולד מריר 70 אחוז וכף חלב/מים.
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות
בקערה טורפים את הביצים ומנפים את הקמח והסודה לשתיה.
מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים – אפשר בלי מיקסר.
מעבירים ל-2 תבניות אינגליש קייק.
אופים בתנור שחומם מראש כ-45 דק', נועצים קיסם בעוגה ואם הוא יוצא יבש העוגה מוכנה.
לציפוי למעלה – מחממים את השוקולד עם החלב במיקרו עד להמסה ומורחים על העוגה.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו