קרדיט: ליאת
- ללא בוטנים | צמחוני | רך | לעיסה בינונית | פחמימה | ללא דגים | מאפים | ללא מוצרי חלב | ללא שומשום | ללא אגוזים | מרקם יציב | 12 חודשים + | מתוקים וקינוחים | אוכל אצבע

הטיפ של עדי רסולי

העדיפו עוגות ביתיות, כך תוכלו לשלוט בכמות הסוכר המוסף.
אולי תרצו לשתף

זמן בישול
כשעה

אלרגניים
ביצים | גלוטן

מיומנות
לעיסה בינונית

מרקם
רך יציב

רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 2 תבניות אינגליש קייק

- 3 ביצים
- 1/2 כוס סוכר חום
- 1/2 שקית סוכר וניל
- 2 כוסות גזר מגורד
- כוס קמח תופח
- כוס קמח כוסמין מלא
- כפית סודה לשתיה
- כוס מים (חד פעמית)
- מעט קינמון
- לציפוי (לא חובה) – חצי חבילת שוקולד מריר 70 אחוז וכף חלב/מים.

אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

בקערה טורפים את הביצים ומנפים את הקמח והסודה לשתיה.
מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים – אפשר בלי מיקסר.
מעבירים ל-2 תבניות אינגליש קייק.
אופים בתנור שחומם מראש כ-45 דק', נועצים קיסם בעוגה ואם הוא יוצא יבש העוגה מוכנה.
לציפוי למעלה – מחממים את השוקולד עם החלב במיקרו עד להמסה ומורחים על העוגה.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו