קרדיט: בתאל
- חלבון | לעיסה מתקדמת | רך | ללא בוטנים | 7 חודשים + | לעיסה בינונית | פחמימה | ללא ביצים | 8 חודשים + | שומן | ללא דגים | 9 חודשים + | מרקם מעורב | קצת מכל דבר | המנה העיקרית | ללא מוצרי חלב | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ללא שומשום | ללא אגוזים | 11 חודשים + | תבשיל שהוא ארוחה | ללא גלוטן | 12 חודשים +
הטיפ של עדי רסולי
מנה מהירה בסיר אחד שתתאים לכל המשפחה. אם תרצו להקל על מיומנות הלעיסה, תוכלו להוסיף למנה מרק או רוטב שירכך את הלעיסה.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 35 ד' הכנה
אלרגניים
ללא
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב רך
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: סיר משפחתי
- 1 גזר
- 1 קישוא
- הודו טחון
- 1/2 כוס אורז
- 3/4 כוס מים
- מעט שמיר קצוץ
- 1/2 כפית מלח
- מעט פלפל שחור
- 1/2 כפית כורכום
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: קוצצים את הבשר הטחון במעבד מזון
מגרדים בפומפיה גזר וקישוא, מחממים בסיר מעט שמן ומטגנים את הגזר והקישוא עד לריכוך.
טוחנים במעבד מזון את ההודו שיהיה קצוץ ולא טחון.
לאחר שהירקות התרככו מוסיפים את ההודו, מטגנים עד שמקבל גוון אפרפר.
מוסיפים חצי כוס אורז ומים, מעט שמיר קצוץ ומתבלים בחצי כפית מלח, מעט פלפל שחור וחצי כפית כורכום.
מביאים לרתיחה ומבשלים כ-20 דק' על אש נמוכה.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו