קרדיט: חן לנדו

הטיפ של עדי רסולי

הוסיפו כמות גדולה יותר של שומן, כך תזכו בארטיק במרקם "לעיס" ופחות קירחי. כל מתכון כזה תוכלו להחליט להגיש גם לאכילה מכפית.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

צ'יק צ'ק +הקפאה

אלרגניים

שקדים

מיומנות

מציצה וגריפה | לעיסה ראשונית

מרקם

קשה

זמן בישול

צ'יק צ'ק +הקפאה

אלרגניים

שקדים

מיומנות

מציצה וגריפה | לעיסה ראשונית

מרקם

קשה

רכיבים

  • 1/2 כוס דובדבנים
  • 1 תפוז
  • 1 שזיף אדום
  • 1 נקטרינה
  • 1/2 כוס מים
  • 1 כפית ממרח שקדים

אופן ההכנה

טוחנים הכל בבלנדר
מקפיאים ל4 שעות
ומוכן.

 

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.