קרדיט: דנית
הטיפ של עדי רסולי
מנה מהירה. טונה היא פתרון מהיר ונגיש להכנה של ארוחה שכוללת גם חלבון. תוכלו לשלב דגים בתזונת התינוקות והילדים כבר בשלבים הראשונים.
פסטה מעדשים טובה לאכילה סמוך להכנה, לאר מכן המרקם משתנה מעט והיא פחות נעימה.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 25 דקות
אלרגניים
דגים | גלוטן
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: מנה משפחית כ 4-5 מנות
- חבילת פסטת עדשים אדומות (ניתן להשיג כמעט בכל סופר)
- בצל
- גזר מגורד
- קישוא מגורד
- עגבניות שרי חתוכות
- עגבניות מרוסקות
- חצי כוס מים חמים
- קופסאת טונה
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה
במחבת עמוקה מטגנים בצל עד להשחמה. מגרדים את הגזר והקישוא בפומפיה דקה ומוסיפים.
אחרי הזעה של הירקות מוסיפים עגבניות שרי חתוכות, עגבניות מרוסקות ומים חמים.
מרתיחים, מנמיכים את האש ומכסים. אחרי כרבע שעה מוסיפים את הטונה, מערבבים ומבשלים עם מכסה עוד כרבע שעה.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו