קרדיט: אורטל

הטיפ של עדי רסולי

הגישו לצד קוביות טופו או קציצה מבושלת לקבלת ארוחה מלאה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 40 דקות

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך | מעורב

זמן בישול

כ 40 דקות

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך | מעורב

רכיבים

  • 1 בצל קצוץ
  • 2 גזרים חתוכים לחצי ולאחר מכן לרצועות
  • 5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
  • 1 בטטה חתוכה לקוביות גסות
  • 2 פלפלים אדומים מחולקים ל-4
  • 1/4 כפית פלפל שחור טחון
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1 כפית שטוחה פפריקה מתוקה
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה

מחממים סיר ומוסיפים מעט שמן. מטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את יתר הירקות ומטגנים מספר דקות, מערבבים מידי פעם.
מוסיפים את הפלפל השחור, הכורכום והפפריקה המתוקה, מערבבים ומכסים את הירקות במים רותחים.
מביאים לרתיחה ולאחר מכן מעבירים לאש קטנה וממשיכים לבשל כשעה או עד שהירקות רכים.
לאחר שהירקות התרככו מוסיפים את המלח, ממשיכים לבשל במשך חמש דקות ומסירים ומהאש.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.