קרדיט: רוני נוי

הטיפ של עדי רסולי

הוסיפו עדשים כתומות לקבלת חלבון במנה

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כשעה הכנה

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה ראשונית | מציצה

מרקם

חלק | מעורב

זמן בישול

כשעה הכנה

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה ראשונית | מציצה

מרקם

חלק | מעורב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: סיר משפחתי

בצל גדול קצוץ
20 עגבניות
3 גזרים
דלעת
קופסת רסק עגבניות קטנה
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
3 כפות אורז מלא/לבן- אופציונלי

אופן ההכנה

לקלוף 20 עגבניות (מסמנים צלב בגב העגבניות ומשרים בסיר עם מים רותחים לכ 10 דקות ) ואז חותכים לקוביות.
חותכים גזרים לקוביות
חותכים דלעת לקוביות גדולות.
מטגנים את הבצל במעט שמן, מוסיפים את הגזר וממשיכים בטיגון עוד כמה דקות.
מוסיפים את העגבניות והדלעת ומגיעים לרתיחה.
מוסיפים קופסה קטנה של רסק עגבניות, פלפל ופפריקה מתוקה.
טועמים ומתקנים תיבול.
מבשלים כ 20 דקות
אם רוצים
מוסיפים 3 כפות אורז מלא או רגיל  בשלב זה של הבישול.
מנמיכים מעט את האש ומבשלים עד ריכוך האורז
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.