קרדיט: המתכון של אילנה

הטיפ של עדי רסולי

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ40 דקות

אלרגניים

ביצים | גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

פרורי

זמן בישול

כ40 דקות

אלרגניים

ביצים | גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

פרורי

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית אילנגליש קייק

3/4 כוס קמח
1.5 כוס קמח תירס פולנטה
2 כפיות שטוחות אבקת אפייה
2 כפות שטוחות סוכר
חצי כפית מלח
2 ביצים
1 כוס חלב
1/3 כוס שמן קנולה (או שמן אחר)

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל180 מעלות.

מערבבים בקערה את היבשים: קמח, קמח תירס, אבקת אפיה, סוכר ומלח.
בקערה נוספת מערבבים את המרכיבים הרטובים: ביצים, חלב ושמן.
מערבבים בין שתי התערובות.
שופכים את התערובת לתבנית אינגליש קייק משומנת ומכניסים לתנור בערך לכ-25-30 דקות לבדוק שמקבל צבע יפה והקיסם יוצא עם פירורים.
בתאבון . טעים גם חמים וגם קר.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.