לחם פולנטה - מתכון לתינוקות | המתכוניה | עדי רסולי

קרדיט: המתכון של אילנה

הטיפ של עדי רסולי

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ40 דקות

אלרגניים

ביצים | גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

פרורי

זמן בישול

כ40 דקות

אלרגניים

ביצים | גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

פרורי

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית אילנגליש קייק

3/4 כוס קמח
1.5 כוס קמח תירס פולנטה
2 כפיות שטוחות אבקת אפייה
2 כפות שטוחות סוכר
חצי כפית מלח
2 ביצים
1 כוס חלב
1/3 כוס שמן קנולה (או שמן אחר)

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל180 מעלות.

מערבבים בקערה את היבשים: קמח, קמח תירס, אבקת אפיה, סוכר ומלח.
בקערה נוספת מערבבים את המרכיבים הרטובים: ביצים, חלב ושמן.
מערבבים בין שתי התערובות.
שופכים את התערובת לתבנית אינגליש קייק משומנת ומכניסים לתנור בערך לכ-25-30 דקות לבדוק שמקבל צבע יפה והקיסם יוצא עם פירורים.
בתאבון . טעים גם חמים וגם קר.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.

הטבת אביב! קוד קופון : aviv10 
למעט יעוץ אישי וסדנת טעימות