קרדיט: ענבל היימן

הטיפ של עדי רסולי

אפשר למלא במגוון אפשרויות, כדי לקבל ארוחה בביס תוכלו להוסיף חלבון למילוי

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 40 ד הכנה

אלרגניים

גלוטן |ביצה

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כ 40 ד הכנה

אלרגניים

גלוטן |ביצה

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

לבצק:

2 כוסות קמח מלא

חצי כוס שמן

חצי כוס מים רותחים

כפית מלח

למילוי:

5-6 תפו"א קטנים

ביצה

3 כפות קורנפלור

מלח

פלפל

כורכום

לאפיה:

ביצה

שומשום

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 180 מעלות

מכניסים תפוא למיקרו עם הקליפה. 7 דק מכל צד.
מקררים ומקלפים. מועכים. מוסיפים מלח, פלפל, כורכום, קורנפלור וביצה. (זאת תערובת בעצם לפשטידות תפוא מטוגנות).

מערבבים את חומרי הבצק
מרדדים בין 2 נייר אפייה וקורצים עיגולים.

ממלאים, מקפלים לחצי עיגול, סוגרים עם מזלג, מורחים ביצה ושומשום ואופים כ 15-20 ד' עד השחמה.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.