קרדיט: ענבל היימן
- צמחוני | לעיסה מתקדמת | ללא בוטנים | לעיסה בינונית | פחמימה | מאפים | ללא דגים | 8 חודשים + | 9 חודשים + | מרקם מעורב | ללא מוצרי חלב | 10 חודשים + | ארוחות קלות | קשה | 11 חודשים + | ללא אגוזים | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
אפשר למלא במגוון אפשרויות, כדי לקבל ארוחה בביס תוכלו להוסיף חלבון למילוי
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 40 ד הכנה
אלרגניים
גלוטן |ביצה
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב יציב
רכיבים
לבצק:
2 כוסות קמח מלא
חצי כוס שמן
חצי כוס מים רותחים
כפית מלח
למילוי:
5-6 תפו"א קטנים
ביצה
3 כפות קורנפלור
מלח
פלפל
כורכום
לאפיה:
ביצה
שומשום
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 180 מעלות
מכניסים תפוא למיקרו עם הקליפה. 7 דק מכל צד.
מקררים ומקלפים. מועכים. מוסיפים מלח, פלפל, כורכום, קורנפלור וביצה. (זאת תערובת בעצם לפשטידות תפוא מטוגנות).
מערבבים את חומרי הבצק
מרדדים בין 2 נייר אפייה וקורצים עיגולים.
ממלאים, מקפלים לחצי עיגול, סוגרים עם מזלג, מורחים ביצה ושומשום ואופים כ 15-20 ד' עד השחמה.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו