קרדיט: ענבל היימן
- צמחוני | לעיסה מתקדמת | ללא בוטנים | פחמימה | לעיסה בינונית | 8 חודשים + | מאפים | ללא דגים | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | מרקם מעורב | 10 חודשים + | ארוחות קלות | קשה | ללא אגוזים | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
אפשר למלא במגוון אפשרויות, כדי לקבל ארוחה בביס תוכלו להוסיף חלבון למילוי
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 40 ד הכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
גלוטן |ביצה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
לבצק:
2 כוסות קמח מלא
חצי כוס שמן
חצי כוס מים רותחים
כפית מלח
למילוי:
5-6 תפו"א קטנים
ביצה
3 כפות קורנפלור
מלח
פלפל
כורכום
לאפיה:
ביצה
שומשום
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 180 מעלות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מכניסים תפוא למיקרו עם הקליפה. 7 דק מכל צד.
מקררים ומקלפים. מועכים. מוסיפים מלח, פלפל, כורכום, קורנפלור וביצה. (זאת תערובת בעצם לפשטידות תפוא מטוגנות).
מערבבים את חומרי הבצק
מרדדים בין 2 נייר אפייה וקורצים עיגולים.
ממלאים, מקפלים לחצי עיגול, סוגרים עם מזלג, מורחים ביצה ושומשום ואופים כ 15-20 ד' עד השחמה.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו