בורקיטס פרווה במלית תפו"א
מתכון ותמונה: ענבל היימן
מרכיבים
לבצק:
2 כוסות קמח מלא
חצי כוס שמן
חצי כוס מים רותחים
כפית מלח
מילוי:
5-6 תפו"א קטנים
ביצה
3 כפות קורנפלור
מלח
פלפל
כורכום
לאפיה:
ביצה
שומשום
אופן ההכנה
מכניסים תפוא למיקרו עם הקליפה. 7 דק מכל צד.
מקררים ומקלפים. מועכים. מוסיפים מלח, פלפל, כורכום, קורנפלור וביצה. (זאת תערובת בעצם לפשטידות תפוא מטוגנות).
מערבבים את חומרי הבצק
מרדדים בין 2 נייר אפייה וקורצים עיגולים.
ממלאים, מקפלים לחצי עיגול, סוגרים עם מזלג, מורחים ביצה ושומשום ולתנור להשחמה.
הטיפ של עדי רסולי תזונאית המתכוניה
אפשר למלא במגוון אפשרויות, כדי לקבל ארוחה בביס תוכלו להוסיף חלבון למילוי