קרדיט: גל לוגסי נגר

הטיפ של עדי רסולי

תוכלו להתייחס למנה בתפקיד "הלחם בארוחה". מאפינס עשיר יותר בהשוואה ללחם וגם עליו תוכלו למרוח ממרח ולהעשיר את הטעמים והמנה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כשעה בסה"כ

אלרגניים

גלוטן | ביצה | חלב

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

יציב

זמן בישול

כשעה בסה"כ

אלרגניים

גלוטן | ביצה | חלב

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

יציב

רכיבים

  • קוביות מבטטה אחת גדולה
  • 2 ביצים
  • כף קוטג
  • 2 כפות קמח כוסמין (אפשר גם לבן)
  • מלח ופלפל (אם רוצים)

אופן ההכנה

מבשלים את קוביות הבטטה עד ריכוך ומועכים.
מערבבים את יתר המצרכים ויוצקים לתבנית שקעים
אופים על 200 מעלות, 30-40 דק.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.