קרדיט: גל לוגסי נגר
- ללא בוטנים | צמחוני | לעיסה בינונית | פחמימה | ללא דגים | מאפים | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | ארוחות קלות | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | מרקם יציב | ללא אגוזים | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
תוכלו להתייחס למנה בתפקיד "הלחם בארוחה". מאפינס עשיר יותר בהשוואה ללחם וגם עליו תוכלו למרוח ממרח ולהעשיר את הטעמים והמנה.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כשעה בסה"כ
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
גלוטן | ביצה | חלב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- קוביות מבטטה אחת גדולה
- 2 ביצים
- כף קוטג
- 2 כפות קמח כוסמין (אפשר גם לבן)
- מלח ופלפל (אם רוצים)
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מבשלים את קוביות הבטטה עד ריכוך ומועכים.
מערבבים את יתר המצרכים ויוצקים לתבנית שקעים
אופים על 200 מעלות, 30-40 דק.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו