קרדיט: גל לוגסי נגר
- צמחוני | ללא בוטנים | לעיסה בינונית | פחמימה | ללא דגים | מאפים | קצת מכל דבר | 9 חודשים + | ללא שומשום | ארוחה מלאה בביס | 10 חודשים + | ארוחות קלות | מרקם יציב | ללא אגוזים | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
תוכלו להתייחס למנה בתפקיד "הלחם בארוחה". מאפינס עשיר יותר בהשוואה ללחם וגם עליו תוכלו למרוח ממרח ולהעשיר את הטעמים והמנה.
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כשעה בסה"כ
אלרגניים
גלוטן | ביצה | חלב
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
יציב
רכיבים
- קוביות מבטטה אחת גדולה
- 2 ביצים
- כף קוטג
- 2 כפות קמח כוסמין (אפשר גם לבן)
- מלח ופלפל (אם רוצים)
אופן ההכנה
מבשלים את קוביות הבטטה עד ריכוך ומועכים.
מערבבים את יתר המצרכים ויוצקים לתבנית שקעים
אופים על 200 מעלות, 30-40 דק.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו