קרדיט: שירי מנדלצוייג

הטיפ של עדי רסולי

לביבות מהסוגהזה תוכלו תמיד לאפות! חממו תנור ל 200 מעלות, הניחו נייר אייה על התבנית ושמנו קלות. צרו לביבות והכניסו לתנור החם ל כ 10 דקות מהצד הראשון ועוד כ 7-10 דקות מהצד השני.

אל תשכחו להקפיא חלק 🙂 כל מתכון קצת "אחר" כדאי שתהיה לכם האפשרות להציג לילד עוד ועוד פעמים את אותה המנה

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 25 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה |גלוטן |חלב

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כ 25 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה |גלוטן |חלב

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

2-3 חופנים של תרד טרי
1 ביצה
2-3 כפות קוטג
כף פטה 5%
מלח, פלפל, אבקת שום
3-4 כפות קמח כוסמין 

אופן ההכנה

מרתיחים מים (קומקום או סיר) ושופכים על התרד עד ריכוך.
קוצצים את התרד וסוחטים מנוזלים
מוסיפים ביצה , קוטג, גבינה ותבלינים.
מוסיפים קמח לכדי עיסה מגובשת

מחממים מחבת משומנת קלות ומטגנים מכל צד כמה דקות

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.