קרדיט: שירי מנדלצוייג
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
לביבות מהסוגהזה תוכלו תמיד לאפות! חממו תנור ל 200 מעלות, הניחו נייר אייה על התבנית ושמנו קלות. צרו לביבות והכניסו לתנור החם ל כ 10 דקות מהצד הראשון ועוד כ 7-10 דקות מהצד השני.
אל תשכחו להקפיא חלק 🙂 כל מתכון קצת "אחר" כדאי שתהיה לכם האפשרות להציג לילד עוד ועוד פעמים את אותה המנה
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 25 ד' הכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ביצה |גלוטן |חלב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
2-3 חופנים של תרד טרי
1 ביצה
2-3 כפות קוטג
כף פטה 5%
מלח, פלפל, אבקת שום
3-4 כפות קמח כוסמין
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מרתיחים מים (קומקום או סיר) ושופכים על התרד עד ריכוך.
קוצצים את התרד וסוחטים מנוזלים
מוסיפים ביצה , קוטג, גבינה ותבלינים.
מוסיפים קמח לכדי עיסה מגובשת
מחממים מחבת משומנת קלות ומטגנים מכל צד כמה דקות
אולי יעניין אותך
החנות שלנו