קרדיט: שירי מנדלצוייג
הטיפ של עדי רסולי
לביבות מהסוגהזה תוכלו תמיד לאפות! חממו תנור ל 200 מעלות, הניחו נייר אייה על התבנית ושמנו קלות. צרו לביבות והכניסו לתנור החם ל כ 10 דקות מהצד הראשון ועוד כ 7-10 דקות מהצד השני.
אל תשכחו להקפיא חלק 🙂 כל מתכון קצת "אחר" כדאי שתהיה לכם האפשרות להציג לילד עוד ועוד פעמים את אותה המנה
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 25 ד' הכנה
אלרגניים
ביצה |גלוטן |חלב
מיומנות
לעיסה בינונית
מרקם
מעורב יציב
רכיבים
2-3 חופנים של תרד טרי
1 ביצה
2-3 כפות קוטג
כף פטה 5%
מלח, פלפל, אבקת שום
3-4 כפות קמח כוסמין
אופן ההכנה
מרתיחים מים (קומקום או סיר) ושופכים על התרד עד ריכוך.
קוצצים את התרד וסוחטים מנוזלים
מוסיפים ביצה , קוטג, גבינה ותבלינים.
מוסיפים קמח לכדי עיסה מגובשת
מחממים מחבת משומנת קלות ומטגנים מכל צד כמה דקות
אולי יעניין אותך
החנות שלנו