קרדיט: אורית הלר

הטיפ של עדי רסולי

מנה עשירה בחלבון וירקות. הגישו לצד פסטה וסלט קצוץ. המרקם של הלביבה מצוין התמודדות עם לעיסה.

*אורית הלר דיאטנית קלינית, מנחת סדנאות בישול בריא ומלווה משפחות במעבר לבית בריא.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כשעה סה"כ

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב ויציב

זמן בישול

כשעה סה"כ

אלרגניים

ללא

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב ויציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ- 15 יחידות

1 שקית כרובית סנפרוסט
1 שקית חומוס סנפרוסט
5 גזרים מגוררים דק
2 בצלים מטוגנים
6 שיני שום
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
רבע כוס שמן זית
תיבול : מלח פלפל כמון ג'ינג'ר טחון
כף דבש / סילאן

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור על 200 מעלות

מבשלים את הכרובית והחומוס יחד כמה דקות בהרבה מים ומסננים.
מחזירים לסיר וטוחנים יחד עם עשבי התיבול.
מטגנים בצלים ומוסיפים
מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.
יוצרים קציצות ומכניסים לתנור, הופכים באמצע האפייה כשמשחים מלמטה, בערך כחצי שעה.
אוכלים עם הרבה טחינה.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.