קרדיט: סופיה
- חלבון | רך | צמחוני | ללא בוטנים | 7 חודשים + | לעיסה בינונית | פחמימה | פנקייק, לביבות וקציצות | 8 חודשים + | שומן | ללא דגים | ללא מוצרי חלב | 9 חודשים + | ללא שומשום | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ארוחות קלות | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
מנה מלאה בביס. הגישו לצד ירק טרי שיהווה מקור לויטמין C.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ40 דקות כולל הכנה מראש
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ביצים | גלוטן
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה בינונית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
רך יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 16-18 יחידות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- 2 בטטות מבושלות
- תבלינים לפי הטעם
- 1 ביצה
- 3 כפות קמח
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: לבשל 2 בטטות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מועכים את הבטטה
מוסיפים מלח פלפל
מוסיפים ביצה ואת הקמח לבסוף.
מכניסים למקרר לכ 20 דקות
בעזרת ידיים רטובות/שתי כפות יוצרים לביבות
על מחבת משומנת מטגנים את הלביבות
להכנה בתנור יש לחמם תנור ל 200 מעלות
לשמן נייר אפיה ולהניח את הלביבות
לאפות כ 15 דקות מכל צד
שיהיה בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו