קרדיט: סופיה

הטיפ של עדי רסולי

מנה מלאה בביס. הגישו לצד ירק טרי שיהווה מקור לויטמין C.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ40 דקות כולל הכנה מראש

אלרגניים

ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

זמן בישול

כ40 דקות כולל הכנה מראש

אלרגניים

ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 16-18 יחידות

  • 2 בטטות מבושלות
  • תבלינים לפי הטעם
  • 1 ביצה
  • 3 כפות קמח

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: לבשל 2 בטטות

מועכים את הבטטה
מוסיפים מלח פלפל
מוסיפים ביצה ואת הקמח לבסוף.
מכניסים למקרר לכ 20 דקות
בעזרת ידיים רטובות/שתי כפות יוצרים לביבות
על מחבת משומנת מטגנים את הלביבות

להכנה בתנור יש לחמם תנור ל 200 מעלות
לשמן נייר אפיה ולהניח את הלביבות
לאפות כ 15 דקות מכל צד

 

שיהיה בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.