קרדיט: אילנית
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
דגים הם מקור מצוין לאומגה 3. יש לשלבם בתזונת התינוקת כבר בגילאים צעירים במרקם המתאים.
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 30 דק' הכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
דג
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב | יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ-15 יחידות קטנות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- 250 גרם סלמון טחון
- קישוא גדול
- חצי בטטה
- כף קמח כוסמין
- 1.5 כפות טחינה
- כף מיץ לימון
- פפריקה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מגרדים דק את הבטטה והקישוא בפומפיה. מערבבים יחד את כל המרכיבים ויוצרים קציצות.
אופים בתנור כ20 דקות עד שמשחים.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו