קרדיט: אילנית

הטיפ של עדי רסולי

דגים הם מקור מצוין לאומגה 3. יש לשלבם בתזונת התינוקת כבר בגילאים צעירים במרקם המתאים.
אולי תרצו לשתף

זמן בישול
כ 30 דק' הכנה

אלרגניים
דג

מיומנות
לעיסה מתקדמת

מרקם
מעורב | יציב

רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: כ-15 יחידות קטנות

- 250 גרם סלמון טחון
- קישוא גדול
- חצי בטטה
- כף קמח כוסמין
- 1.5 כפות טחינה
- כף מיץ לימון
- פפריקה

אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

מגרדים דק את הבטטה והקישוא בפומפיה. מערבבים יחד את כל המרכיבים ויוצרים קציצות.
אופים בתנור כ20 דקות עד שמשחים.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו