קציצות סלמון - מתכון לתינוקות | המתכוניה | עדי רסולי

קרדיט: אילנית

הטיפ של עדי רסולי

דגים הם מקור מצוין לאומגה 3. יש לשלבם בתזונת התינוקת כבר בגילאים צעירים במרקם המתאים.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 30 דק' הכנה

אלרגניים

דג

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

כ 30 דק' הכנה

אלרגניים

דג

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ-15 יחידות קטנות

  • 250 גרם סלמון טחון
  • קישוא גדול
  • חצי בטטה
  • כף קמח כוסמין
  • 1.5 כפות טחינה
  • כף מיץ לימון
  • פפריקה

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים את התנור ל 180 מעלות

מגרדים דק את הבטטה והקישוא בפומפיה. מערבבים יחד את כל המרכיבים ויוצרים קציצות.
אופים בתנור כ20 דקות עד שמשחים.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.