קרדיט: המתכון של אלינור

הטיפ של עדי רסולי

תוכלו להקפיא בקלות! הפשרה במקרר ערב קודם וחימום בטוסטר אובן או תנור, יחזירו את הטעמים המקוריים.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

45 דקות

אלרגניים

חלב | ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב | יציב

זמן בישול

45 דקות

אלרגניים

חלב | ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

מעורב | יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ-15 יחידות

כוס גבינות קשות (למשל פטה צהובה וצ׳דר – או כל גבינה קשה שאוהבים)
2 כפות פירורי לחם
4 כפות קמח
1 גביע שמנת חמוצה
ירקות קצוצים (למשל ברוקולי ותירס טרי או כל ירק שאוהבים)
3 ביצים
מלח, פלפל

אופן ההכנה

בקערה מערבבים יחד את הגבינות, פירורי לחם, קמח, שמנת חמוצה, ירקות, ביצים ומלח פלפל. אם סמיך מידי אפשר להוסיף מעט חלב.
מוזגים מהתערובת לתבנית שקעים ואופים כחצי שעה בתנור 180 מעלות.

ממש טעים וקל להכנה אפשר להקפיא.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.