קרדיט: ליטל

הטיפ של עדי רסולי

השתמשו במתכון כבסיס למאפינס, תוכלו לגוון כל פעם עם ירק אחר. אל תשכחו להקפיא מנה לשבוע הבא!

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה | גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

זמן בישול

כ 40 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה | גלוטן | חלב

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים, כ12 יחידות


  • כ-400 ג' ברוקולי (אני הכנתי עם ברוקולי טרי שחלטתי במים רותחים בערך רבע שעה, אפשר גם עם חצי שקית ברוקולי קפוא)

  • 3 ביצים
  • גביע קוטג'
  • 3-4 פרוסות גבינה צהובה מגורדת
  • 3 כפות קמח תופח
  • מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מבשלים את הברוקולי עד לריכוך, מחממים את התנור ל180 מעלות.

קוצצים את הברוקולי, שמים בקערה ומוסיפים את שאר המרכיבים. מערבבים.
יוצקים לתבנית שקעים ואופים כ-40 דקות.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.