קרדיט: ליטל
- צמחוני | ללא בוטנים | חלבון | לעיסה מתקדמת | 7 חודשים + | פחמימה | מאפים | ללא דגים | 8 חודשים + | שומן | 9 חודשים + | מרקם מעורב | ארוחות קלות | ללא שומשום | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
השתמשו במתכון כבסיס למאפינס, תוכלו לגוון כל פעם עם ירק אחר. אל תשכחו להקפיא מנה לשבוע הבא!
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כ 40 ד' הכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ביצה | גלוטן | חלב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים, כ12 יחידות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
כ-400 ג' ברוקולי (אני הכנתי עם ברוקולי טרי שחלטתי במים רותחים בערך רבע שעה, אפשר גם עם חצי שקית ברוקולי קפוא)
- 3 ביצים
- גביע קוטג'
- 3-4 פרוסות גבינה צהובה מגורדת
- 3 כפות קמח תופח
- מלח, פלפל שחור
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מבשלים את הברוקולי עד לריכוך, מחממים את התנור ל180 מעלות.
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
קוצצים את הברוקולי, שמים בקערה ומוסיפים את שאר המרכיבים. מערבבים.
יוצקים לתבנית שקעים ואופים כ-40 דקות.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו