קרדיט: ליטל
- ללא בוטנים | חלבון | לעיסה מתקדמת | צמחוני | 7 חודשים + | פחמימה | ללא דגים | 8 חודשים + | שומן | מאפים | 9 חודשים + | מרקם מעורב | ארוחות קלות | ללא שומשום | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | ללא אגוזים | מרקם יציב | 11 חודשים + | 12 חודשים + | אוכל אצבע
הטיפ של עדי רסולי
השתמשו במתכון כבסיס למאפינס, תוכלו לגוון כל פעם עם ירק אחר. אל תשכחו להקפיא מנה לשבוע הבא!
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כ 40 ד' הכנה
אלרגניים
ביצה | גלוטן | חלב
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב יציב
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: תבנית שקעים, כ12 יחידות
-
כ-400 ג' ברוקולי (אני הכנתי עם ברוקולי טרי שחלטתי במים רותחים בערך רבע שעה, אפשר גם עם חצי שקית ברוקולי קפוא)
- 3 ביצים
- גביע קוטג'
- 3-4 פרוסות גבינה צהובה מגורדת
- 3 כפות קמח תופח
- מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מבשלים את הברוקולי עד לריכוך, מחממים את התנור ל180 מעלות.
קוצצים את הברוקולי, שמים בקערה ומוסיפים את שאר המרכיבים. מערבבים.
יוצקים לתבנית שקעים ואופים כ-40 דקות.
בתיאבון!
אולי יעניין אותך
החנות שלנו