קרדיט: ענבר טל
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon05.png)
הטיפ של עדי רסולי
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-1024x151.png)
מתכונים עם מצרכים קצת יותר "מיוחדים" כדאי להקפיא אחרי ההכנה. כדי שהילדים יחשפו אליהם שוב ושוב
אולי תרצו לשתף
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon-time.png)
זמן בישול
כשעה הכנה
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon09.png)
אלרגניים
ביצים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icons.png)
מיומנות
לעיסה מתקדמת
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon07.png)
מרקם
מעורב | מעורב יציב
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/mixer.png)
רכיבים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
- קילו פרגית טחונה/עוף/הודו
- 1 גזר
- 1 קישוא
- 1 בצל
- שום
- כרובית
- 2 ביצים (אפשר לוותר)
- תבלינים – מלח, פלפל וכל מה שאוהבים
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/icon044.png)
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחחמים תנור ל 170 מעלות
![](https://matkonia.co.il/wp-content/uploads/2023/05/line-02-1024x151.png)
מבשלים את פרחי הכרובית במים רותחים כ-10 דקות. מצננים וסוטחים מנוזלים.
מגרדים את הירקות וקוצצים את הכרובית דק דק. מוסיפים לבשר עם 2 ביצים ותבלינים שאוהבים.
מחממים את התנור על 170 מעלות.
אופים עד שמשחים – בערך 25 דקות מכל צד.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו