קרדיט: ענבר טל
הטיפ של עדי רסולי
מתכונים עם מצרכים קצת יותר "מיוחדים" כדאי להקפיא אחרי ההכנה. כדי שהילדים יחשפו אליהם שוב ושוב
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כשעה הכנה
אלרגניים
ביצים
מיומנות
לעיסה מתקדמת
מרקם
מעורב | מעורב יציב
רכיבים
- קילו פרגית טחונה/עוף/הודו
- 1 גזר
- 1 קישוא
- 1 בצל
- שום
- כרובית
- 2 ביצים (אפשר לוותר)
- תבלינים – מלח, פלפל וכל מה שאוהבים
אופן ההכנה
הכנה מקדימה: מחחמים תנור ל 170 מעלות
מבשלים את פרחי הכרובית במים רותחים כ-10 דקות. מצננים וסוטחים מנוזלים.
מגרדים את הירקות וקוצצים את הכרובית דק דק. מוסיפים לבשר עם 2 ביצים ותבלינים שאוהבים.
מחממים את התנור על 170 מעלות.
אופים עד שמשחים – בערך 25 דקות מכל צד.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו