קרדיט: המתכון של רוני

הטיפ של עדי רסולי

מתכון מהראשונים והבסיסים אבל עם גיוון של ירוקים. זכרו שגם בשלב המחיות, כדאי לגוון את מקור הירקות שינוי הצבע והטעם משמעותי לחווית האכילה וליצירת ילדים שפתוחים להתנסויות

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כחצי שעה

אלרגניים

שומשום

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

טחון

זמן בישול

כחצי שעה

אלרגניים

שומשום

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

טחון

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 2-3 מנות

נתח חזה עוף (שניצל) 100 גרם
בטטה קטנה
כוס חד פעמית אפונה קפואה
חופן עלי תרד
כפית טחינה גולמית

אופן ההכנה

מאדים את העוף, הבטטה , האפונה והתרד.
מוסיפים טחינה ומעט מים (אני מוסיפה את המים מהאידוי).
טוחנים למחית, אם יש צורך מדללים בעוד מים.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.