קרדיט: המתכון של רוני
- צמחוני | מרקים | ללא בוטנים | 6 חודשים + | טבעוני | ללא ביצים | 7 חודשים + | ללא דגים | 8 חודשים + | המנה העיקרית | ללא מוצרי חלב | מציצה וגריפה | 9 חודשים + | 10 חודשים + | ארוחה מלאה בביס | 11 חודשים + | ללא אגוזים | 12 חודשים + | מרקם טחון | ללא גלוטן | צמחוני / טבעוני
הטיפ של עדי רסולי
מתכון מהראשונים והבסיסים אבל עם גיוון של ירוקים. זכרו שגם בשלב המחיות, כדאי לגוון את מקור הירקות שינוי הצבע והטעם משמעותי לחווית האכילה וליצירת ילדים שפתוחים להתנסויות
אולי תרצו לשתף
זמן בישול
כחצי שעה
אלרגניים
שומשום
מיומנות
מציצה וגריפה
מרקם
טחון
רכיבים
מס' מנות/גודל תבנית: 2-3 מנות
נתח חזה עוף (שניצל) 100 גרם
בטטה קטנה
כוס חד פעמית אפונה קפואה
חופן עלי תרד
כפית טחינה גולמית
אופן ההכנה
מאדים את העוף, הבטטה , האפונה והתרד.
מוסיפים טחינה ומעט מים (אני מוסיפה את המים מהאידוי).
טוחנים למחית, אם יש צורך מדללים בעוד מים.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו