קרדיט: אילה לוי

הטיפ של עדי רסולי

טונה! מנה ש"סוגרת" פינה בכל מצב. היא זמינה וניתן לאכול אותה כמו שהיא או להכין מנות יותר "מורכבות" כמו זו למשל. דגים הם מקור מצוין לחלבון ובאומגה 3 (ברמות משתנות). בערב נהוג היה להגביל את צריכה הדגים, היום אנחנו מעודדים אכילת דגים בתדירות לא מוגבלת על פני השבוע כחלק מהמלצות התזונה הים תיכונית.
המרקם של הקציצה נוח לאחיזה ומצד שני נמעך בפה בקלות ומתאים לשלב של לעיסה "בינונית" כזו שקצת יותר מתקדמת ממרקם של ירקות מאודים או פירות בשלים.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

מהיר מהיר

אלרגניים

דגים| ביצים| גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

זמן בישול

מהיר מהיר

אלרגניים

דגים| ביצים| גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית

מרקם

רך יציב

רכיבים

  • 2 קופסאות טונה מסוננות
  • 2 ביצים
  • 1 בצל
  • 3 כפות פירורי לחם
  • תבלינים – מלח, פלפל, כף סילאן, 2 כפות קטשופ.

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מחממים תנור ל 200 מעלות

קוצצים את הבצל ומטגנים עד השחמה.

מוסיפים את הבצל לטונה ומערבבים עם שאר המרכיבים.

מכניסים לתנור שחומם מראש – 200 מעלות למשך 20 דקות (להפוך את הקציצות באמצע).

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.