קרדיט: כנרת

הטיפ של עדי רסולי

תוכלו גם לאפות את הקציצות : חממו תנור ל 180 מעלות. הניחו נייר אפייה משומן קלות ועליו את הקציצות. אפו כ-10 דקות מכל צד.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ30 דקות

אלרגניים

ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

קשה יציב

זמן בישול

כ30 דקות

אלרגניים

ביצים | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

קשה יציב

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: כ17 יחידות

  • 500 גרם הודו טחון
  • 1 ביצה
  • 1 בצל קצוץ דק מאוד/מגורד
  • 4-5 כפות פירורי לחם
  • עלי טימין/מיובש
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה

בקערה טורפים את הביצה במזל ומוסיפים את ההודו, עלי טימין, בצל ,הפירורי לחם, מלח פלפל לפי הטעם ולערבב הכל יחד.
(אני הוספתי חצי כפית מלח וטיפה פלפל).
אם יש זמן – מומלץ להשאיר את הקערה עומדת במשך שעה, אם לא אז לא חייב.

מחממים מחבת עם שמת זית, בזמן שהמחבת מתחממת מכינים כדורים בערך בגודל ביצה, רצוי להרטיב את הידיים לפני-כדי שהבשר לא ידבק.
אחרי שהשמן חם, מועכים את הכדורים לקציצות ומטגנים בין 10-15 דק (ניתן להוסיף למחבת גם ממש מעט מים כדי שיצא עסיסי).

 

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.