קרדיט: המתכון של ענת

הטיפ של עדי רסולי

בכל קרטיב ביתי, תכלו להוסיף : אגוזים טחונים היטב/טופו מגורד שיטחן עם המנה/ יוגורט. דאגו לשלב שומן כחלק מהארטיק על מנת להמנע ממרקם קירחי.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

10 דקות + זמן הקפאה

אלרגניים

שומשום

מיומנות

מציצה וגריפה | לעיסה ראשונית

מרקם

קשה | נמס

זמן בישול

10 דקות + זמן הקפאה

אלרגניים

שומשום

מיומנות

מציצה וגריפה | לעיסה ראשונית

מרקם

קשה | נמס

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 2 יחידות

חלב שקדים (עם תמרים)
3 כפיות טחינה גולמית
1 בננה מרוסקת

אופן ההכנה

טוחנים יחד חלב שקדים בהכנה בייתית,  בננה וטחינה.

מעבירים לתבניות ומכניסים למקפיא. אם הם קטנים וקשה להם להחזיק במקל אפשר לחתוך עם סכין ולתת בכפית.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.