קרדיט: מאיה

הטיפ של עדי רסולי

מנה עשירה בחלבון, הגישו לצד ירק טרי שיהווה מקור לויטמין C.
מעדיפים לאפות? חממו תנור ל 180 מעלות.
הניחו על נייר אפייה משומן לביבות והכניסו לכ 15 דקות. היפכו עד השחמה ובתאבון 🙂

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ 30 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב

זמן בישול

כ 30 ד' הכנה

אלרגניים

ביצה | גלוטן

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

מעורב

רכיבים

  • 1 כוס גרגירי חומוס מבושלים (הכמות של גרגרים מוכנים)
  • 1 גזר מגורד
  • 1 קישוא מגורד
  • 2 ביצים
  • חצי כוס פירורי לחם
  • חצי כפית מלח, פלפל ואבקת שום

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: מבשלים את גרגירי החומוס

סוחטים היטב את הגזר והקישוא.
מועכים היטב את גרגירי החומוס מוסיפים את הגזר והקישוא ואת שאר המרכיבים. מערבבים הכל יחד.
מכינים עם הידיים קציצות בינוניות ומשטחים, מטגנים במעט שמן עד שמשחים, משני הצדדים.

להכנה בתאור קראו בטיפ בתחילת המתכון

בתיאבון!

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.