קרדיט: עדי רסולי

הטיפ של עדי רסולי

אם נותרה לכם שארית מהמחית תוכלו להקפיאה. את המנות הקפואות תוכלו להפשיר מעט במקרר ולהציג את זה לתינוק במרקם סמיך של גלידה.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

דקות בודדות

אלרגניים

ללא

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

טחון

זמן בישול

דקות בודדות

אלרגניים

ללא

מיומנות

מציצה וגריפה

מרקם

טחון

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 1

  • 1 בננה
  • 1/3 אבוקדו
  • 1 כפית קוקוס טחון ( אפשר לוותר)

אופן ההכנה

טוחנים את הבננה, האבוקדו והקוקוס למרקם הרצוי.

הקוקוס ייתן למנה מרקם מעט גרגרי, ויגוון את הטעם.
*קוקוס עשוי לעורר תגובה אלרגית על כן שימו לב בעת הוספתו

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.