קרדיט: ורד ארד דוד

הטיפ של עדי רסולי

מדובר בגרסה בריאה לעוגיות שאפשר לקרוץ בכל מיני צורות עם הילדים, בלי לחשוש שיכניסו לפה. טבעוני לגמרי. לא מאוד מתוקות, קחו בחשבון.

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

20 דקות

אלרגניים

גלוטן | אגוזים | בוטנים

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

פריך

זמן בישול

20 דקות

אלרגניים

גלוטן | אגוזים | בוטנים

מיומנות

לעיסה מתקדמת

מרקם

פריך

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 30 יחידות (תלוי בגודל הקורצנים)

  • 1 כוס קמח כוסמין מלא
  • 1. כפית א. אפייה
  • כפית שטוחה קינמון
  • כף גדושה ממש של ממרח שקדים
  • כף גדושה ממש של חמאת בוטנים/ ממרח שקדי לוז (בגרסה הפחות בריאה וקצת יותר חגיגית שמתי גם פעם ממרח לוטוס, יצא פצצה).
  • כף גדושה סילאן טבעי
  • שקית סוכר וניל
  • 2 תמרים חתוכים לקוביות קטנות.
  • רבע כוס מים

אופן ההכנה

מערבבים את כל הרכיבים ומשטחים על נייר אפייה.
אמור לצאת בצק נוח לעבודה, כזה שלא נדבקות חתיכות ממנו למערוך – ניתן להוסיף קצת קמח אם דביק/ קצת מים אם יבש.
אחרי רידוד, קורצים עוגיות (לפני אפיה!), מסדרים על מגש ואופים 10 דק ב170 מעלות.
אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.