פתיתים עם חזה עוף ברוטב אדום - מתכון לתינוקות | המתכוניה | עדי רסולי

קרדיט: המתכון של לוטם

הטיפ של עדי רסולי

מנה בשני סירים, אבל מהירים 🙂

אולי תרצו לשתף

זמן בישול

כ30 דקות

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית-מתקדמת

מרקם

מעורב | רך

זמן בישול

כ30 דקות

אלרגניים

גלוטן

מיומנות

לעיסה בינונית-מתקדמת

מרקם

מעורב | רך

רכיבים

מס' מנות/גודל תבנית: 3-4 מנות

3 פרוסות חזה עוף
כוס פתיתים
כוס וחצי מים רותחים
תבלינים: פפריקה, מלח, כמון, חאוויג'
כף רסק עגבניות

אופן ההכנה

הכנה מקדימה: תבשיל שהוא ארוחה

חותכים את חזה העוף לקוביות ומטגנים בשמן זית משני הצדדים. מוסיפים פפריקה, מלח, כמון וחאוויג' ומערבבים היטב. מוסיפים חצי כוס מים רותחים ומבשלים כמה דקות. מכבים את האש.

בינתיים בסיר נפרד מטגנים מעט את הפתיתים. מוסיפים מים רותחים (בהתאם להוראות על האריזה) ומבשלים על אש נמוכה , מידי פעם מערבבים
מוסיפים פפריקה מעט כמון מלח וחאוויג ומערבבים.
מוסיפים עוד קצת מים ואת רסק העגבניות ומבשלים על אש נמוכה.
מוסיפים את חזה העוף ומערבבים 2 דקות ביחד על אש נמוכה. מכבים את האש ומכסים את הסיר לכמה דקות ומגישים.

אולי יעניין אותך
החנות שלנו

ייעוץ
אישי

ערכות בישול
לילדים

הרצאות
המתכוניה

עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.